fbpx

Meidän Y_North coworking-tilat

Miksi Y_North?

Y_North on rovaniemeläisen Flatlightin idea ja konsepti yhteisöllisestä, coworking-, työtilasta. Tilat sijaitsevat Lampelan sydämessä lähellä keskustaa ja Kemintien varren teollisuusaluetta. Entiset -70-luvulla rakennetut varastoina ja toimistoina palvelleet tilat on päivitetty nykyaikaiseksi, monipuoliseksi työskentelytilaksi. Omanlaistaan tunnelmaa ja käytettävyyttä luovat erilaiset työskentelypisteet, mukavat nurkkaukset ja muuntautuvat tapahtumatilat.

Y_Northista on tullut paikallisten ja kansainvälisten freelancereiden, yrittäjien ja diginomadien koti ja yhteisö. Yksi coworking-tilan hienoimpia puolia on, kuinka oman työn ohella tutustuu ja verkostoituu muiden coworkereiden kanssa – usein jopa aivan eri alalta, miltä itse on.

Tiloissamme sinulla on vapaus valita, mitä ja miten työtäsi teet. Tilat taipuvat isompiin tapahtumiin ja häiriöttömiin kokouksiin. Tai, mikä olisikaan parempaa kuin rentouttava afterwork sauna?

Yhteisömme jäsenet ovat ahkeria, mutta meillä on pilkettä silmäkulmassa. Siksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja kannustamme jäseniämme touhuamaan yhdessä, esimerkiksi lounasklubin “Matklybben”, tanssien (meillä on muuten Rovaniemen suurin diskopallo), saunailtojen ja muiden verkostoitumistapahtumien muodossa.

Tule mukaan Y_North-yhteisöön! Tutustu myös Instagramissa ja Facebookissa!

Y_NORTH sijaitsee osoitteessa Aittatie 3, Rovaniemi. Lampelan alueella.
The entrance to events is from the backside of the building.
Sisäänkäynti Y_North tapahtumiin löytyy rakennuksen takapihan kautta.

Tilat jotka taipuvat moneen

Y_North studiomme on monitoimitila, joka soveltuu monenlaiseen tapahtumaan ja tarpeeseen. Tiloissamme on järjestetty synttäreitä, musiikkikeikkoja, kuvauksia sekä paljon muuta. Alla olevalla videolla toimistopäällikkö Arja Filén esittelee tapahtumatilat ja kertoo millaista meillä on työskennellä.

Menu X