menu
X

PRIVACY POLICY

Rekisteriseloste – markkinointirekisteri
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukaisesti

1. Rekisterinpitäjä
Y-North,
Aittatie 3, 96100 Rovaniemi
info@y-north.com

2. Rekisteriasiat
Vastaamme viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Y-North:n markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen rakentaminen ja kehittäminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely viestintään liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Markkinointirekisteri voi sisältää seuraavan tiedot henkilöstä:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
Yritys, henkilön asema, yrityksen osoitetiedot
Kontaktointiajankohdat

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja lisätään rekisteriin henkilön annettua siihen kirjallisesti luvan esimerkiksi uutiskirjetilauksen tai verkossa täytetyn lomakkeen kautta.

Käytämme verkkosivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Evästeiden avulla keräämme ja analysoimme muun muassa seuraavia tietoja y-north.com -verkkosivuilla käyvistä henkilöistä:

selaintyyppi
käyttöjärjestelmä
sivut, joilla henkilö on käynyt
Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Huomaa, että Y-North katsoo sinun hyväksyneen evästeiden käytön, ellet poista niitä käytöstä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Y-North ei luovuta henkilötietoja eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja poistetaan henkilön niin edellyttäessä tai markkinointitarpeen päättymisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus
Henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely.

AITTATIE 3